Valentijnsmenu

Op 14 februari serveren wij speciaal voor Valentijnsdag een 4 gangen menu, inclusief amuses en een huisaperitief voor €38,50 p.p. 

 

U kunt bij elke gang kiezen tussen een vis, vlees of vegetarische optie. 

 

Let op: het menu is alleen op reservering te bestellen. 

Menu van de Chef

Voor de liefhebber die van een verassing houdt, stelt onze keuken een heerlijk, creatief menu samen.

Keuze uit:

3 gangen menu – 38,50

4 gangen menu – 45,00

uit te bereiden met een kaasplateau +9,00

Specials

Op onze kaart vindt u 2 specials. Deze specials verdienen de beste zorg en versheid, vandaar dat deze gerechten uitsluitend te bestellen zijn middels een reservering. Voor beide gerechten hanteren wij een dagprijs. 

Hele kreeft, bereid a la Dublin Lawyer: Gekookt en voor u uit de schaal gehaald, gebakken in roomboter een afgeblust met Ierse whiskey. Bij dit gerecht serveren we gewokte spinazie met knoflook.

Wagyu Kobe Beef: Wanneer u dit delicate stuk vlees besteld wordt dit slechts op smaak gebracht met een beetje zout. Daarnaast wordt het geserveerd met gewokte groenten die afgeblust zijn met Aziatische delicatessen.

Groot gezelschap

Komen dineren of lunchen met meer dan 8 personen? Om er zeker van te zijn dat wij u allemaal tegelijk van een lunch of diner kunnen voorzien, vragen wij u om ruim van tevoren te reserveren. 

Bij een gezelschap van meer dan 8 personen, geven wij u een menu keuze. Uiteraard is er in overleg veel mogelijk. Voor meer informatie kunt u ons altijd telefonisch bereiken.