High wine

Voor €30,00 per persoon kunt u genieten van een heerlijke high wine! Onze high wine bestaat uit twee wijnen naar keuze. Deze worden begeleid met een selectie gerechtjes verdeeld over 2 gangen, afsluitend kunt u genieten van een kopje koffie met verschillende huisgemaakte lekkernijen en zoetigheden.

Menu van de Chef

Voor de liefhebber die van een verassing houdt. Onze chef stelt iedere twee weken een heerlijk, creatief 3- of 4-gangen menu voor u samen. Voor €30,00 en €36,00 per persoon kunt u genieten van het menu van de Chef!

Catering

De Vischmarkt bij een feest of partij? Ook dat is mogelijk! U kunt kiezen uit tal van verschillende warme, koude, zoete en hartige hapjes en gerechten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u vrijblijvend een e-mail sturen met alle informatie!

Zakelijk

Even weg van de zaak. In een andere omgeving vergaderen, een zakelijke lunch met collega’s of relaties, een mooi diner om een deal te vieren. Restaurant De Vischmarkt is de perfecte locatie voor een inspirerende en geïnspireerde bijeenkomst. Dit is ook op locatie mogelijk!